Módne trendy vo farbách a štýloch obuvi na rok 2022

Aké topánky a farby by ste si mali tento rok obliecť, aby ste boli šik? Poradíme vám.

Udržateľnosť a prírodné materiály

Či už si v roku 2022 budete kupovať letnú, zimnú alebo športovú obuv, jedno by mali mať všetky kúsky spoločné: udržateľnosť a prírodné materiály. Pri výbere topánok siahnite predovšetkým po kvalitných materiáloch, ktoré vám vydržia dlhé roky. Aké sú to? Jednoznačne koža. Taká obuv vám bude pri správnej starostlivosti dobre slúžiť pokojne celý život.

Neutrálne farby

Možno ste si všimli, že sa okolo vás v obchodoch objavuje čoraz viac béžových, bielych a hnedých outfitov. Nie je to náhoda. Práve neutrálne odtiene budú v roku 2022 hitom. Využite to. Tieto farby sú veľmi elegantné a hodí sa takmer ku každému oblečeniu. Na jar si oblečte béžové poltopánky, doplňte ich bielymi nohavicami a blúzkou s výrazným vzorom. Mimochodom, práve výrazné vzory sú druhým hitom roku 2022. V lete sa vám budú hodiť biele tenisky, znosíte ich k šatám aj k šortkám. V zime zažiarite vo vysokých hnedých čižmách v jazdeckom štýle.

 

Hnedé čižmy šírka H Jana

Veselé farby

Protipolom neutrálnych odtieňov sú veselé farby. V roku 2022 zažiarite v žltej, fialovej a zelenej. Farbou na rok 2022 je olivovo šedá a Veri Peri: jemná fialová pripomínajúca levanduľu. Tento odtieň povzbudzuje inovatívnosť, reflektuje neustálu zmenu v našich životoch a učí nás ju prijímať všetko nové kreatívne a s nadhľadom. Veselé farby nie sú len doménou oblečenia. Perfektne vyzerajú aj na obuvi. V lete vyjdite do ulíc v žiarivo červených teniskách alebo tyrkysových sandáloch. Budete neprehliadnuteľní.

Masívne platformy a chelsea topánky

Masívne platformy boli hitom jesennej a zimnej sezóny roku 2021. Inak tomu nebude ani v tomto roku. Do chladných mesiacov si obujte hnedé poločižmy alebo čierne snehule. Medzi ďalšie trendy farby patrí béžová a biela.

 

Čierna dámska obuv Kamik

Čižmy v jazdeckom štýle

V zime roku 2022 budú moderné čižmy v jazdeckém štýle. Tento štýl obuvi párujte s džínsami, košeľou, vestou a sakom. Comeback tiež oslavuje vysoké topánky a la Pretty Woman. Čižmy nad kolená sú sexy a znosíte ich krátkym sukniam aj k nohaviciam. Farby voľte opäť neutrálne. S béžovou, hnedou a čiernou nikdy nešliapnete vedľa.

Bez ohľadu na módne trendy si vyberajte topánky predovšetkým podľa toho, ako sa vám v nich chodí. Dôležité je, aby ste sa cítili pohodlne aj po celodennom chodení.