Recenzie na gumičkové topánky od našej zákazníčky

Rozmýšľate nad gumičkovými topánkami? Prečítajte si recenziu našej zákazníčky a zistite, ako sa jej v našich topánkach chodí!
 
Dostala sa k nám recenzia gumičkových topánok, ktorú spísala naša zákazníčka. Radi by sme sa o ňu s vami podelili, aby sme vám uľahčili výber a uľahčili rozhodovanie. A tu už je sľúbený text.
 
Rada skúšam nové veci, a tak som sa nakoniec dostala až k dámskej gumičkovej obuvi od značky Rock Spring. Páčilo sa mi, že ide o českú značku, ktorá sa v Čechách aj vyrába. Že sa topánky dali zaobstarať za férovú cenu. A tiež to, že vyzerajú originálne a z môjho okolia ich nenosí každý, tak ako je to u niektorých masovo populárnych zahraničných značiek.
 
Vybrala som si rovno tri páry, všetky z kolekcie Rock Spring, ktorá ma najviac zaujala hravým dizajnom a nevšedným prevedením:
 

Prečo som si topánky kupovala?

Ako som už spomenula, hľadala som niečo originálne a za dobrú cenu. Zároveň je pre mňa dôležité pohodlie, pretože toho väčšinou cez deň veľmi nachodím. Preto potrebujem topánky na miernom kline, z placatých sandálov alebo tenisiek ma za chvíľu bolia nohy. Chcela som dámsku obuv, ktorá sa dá nosiť každý deň, ale hodí sa aj k šatám alebo sukni.
 
Na gumičkovú obuv som mala spadené aj z toho dôvodu, že je elastická. Mám totiž vyšší priehlavok a niekedy kvôli tomu mávam problémy. Ortopéd mi preto odporučil, nech sa poobzerám po obuvi z elastických materiálov.

Ako som topánky vyberala?

Keďže sa na číslovanie obuvi nedá vždy spoľahnúť, veľkosť som vyberala podľa vnútorného priestoru v cm. Táto hodnota je uvedená v tabuľke veľkostí pre každý konkrétny model. To oceňujem – niekoľkokrát sa mi stalo, že som si po internete kúpila topánky svojej veľkosti a prišli mi veľmi veľké. V tomto prípade všetko padlo ako uliate.
 
Po objednaní mi zásielka prišla behom pár dní. Zaplatila som vopred, dopravu som mala zadarmo (od 64 €  platí pre každú objednávku). Behom pár dní mi balíček priviezol kuriér. E-shop mi dal dopredu vedieť, že moju objednávku spracovali a kedy ju môžem zhruba očakávať. Prístup Arno si veľmi pochvaľujem a ďakujem za bezproblémovú komunikáciu.
 

Moje hodnotenie gumičkovej obuvi – vlastná skúsenosť

Po rozbalení som bola príjemne prekvapená. Topánky vyzerali úplne ako na obrázkoch v e-shope. Trochu som mala obavy, ako to celé dopadne, pretože som na e-shope bohužiaľ nenašla žiadne fotky topánok na nohách skutočných ľudí. Ale všetko bolo podľa mojich predstáv a ja som mala radosť.
 
Veľmi sa mi páčil design, a hlavne nevšedná podrážka. Ale vzhľad nie je všetko. Nebudem vás napínať, aj vlastnosti týchto topánok sú jednoducho na nezaplatenie.
 
 
Topánky sú vyrobené z množstva malých gumičiek, ktoré sú do seba prepletené. Sú elastické a napínajú sa tak, ako potrebujete. Hovorila som si, či sa po čase nevyťahajú a topánky nestratia tvar. Ale nestalo sa to, a to ani po pol roku nosenia. Nosila som ich v lete a teraz som ich znova vytiahla hneď, ako sa trochu oteplilo. Drží stále rovnako dobre.
 
 
Skvelá je aj vnútorná stielka. Je krásne mäkká a chôdza v topánkach je vďaka nej naozaj príjemná. Je z tuhšieho penového materiálu, ktorý sa prispôsobí chodidlu. Vďaka tomu nikde netlačí. V gumičkovej obuvi sa mi nikdy nestalo, že by som mala pľuzgiere alebo otlačeniny.
 
Ešte ďalšiu vlastnosť by som chcela spomenúť. Sú priedušné a noha sa v nich nepotí. V lete som ich nosila naboso a ničomu to nevadilo. Keď sa trochu ochladilo, vytiahla som pančuchy. A topánky stále vyzerajú skvele. Za danú cenu je to jednoducho super a ja si určite časom objednám ďalšie.