Predstavenie predajne ARNO v Kúpeľoch Kostelec pri Zlíne - kopie

Prevádzková budova s predajňami firmy ARNO bola dokončená v roku 1997. Takže už cez 22 rokov dobre slúži Vám našim zákazníkom pri každodennom zhone, kedy je ťažké vybrať si v záplave rôznych podvodných alebo neserióznych e-shopov a kamenných predajní. Naša spoločnosť vsádza na osobný prístup, poradenstvo, poctivosť a hlavne skúsenosti, ktoré sme za desiatky rokov a niekoľko generácií v odbore, nazbierali.

Volám sa Tomáš Ondra a som syn manželov Ondrových, ktorí spoločnosť ARNO založili v roku 1992. Od samého začiatku je podnikanie tiahlo späť k obuvi, k odboru, odkiaľ tiež obaja pochádzali. Otec Jiří pracoval v odbore riadenia výroby obuvi v bývalom podniku Svit založeného kedysi dávno svetoznámym Tomášom Baťom v Zlíne. Mamička Zdenka pracovala tiež vo Svite priamo vo výrobe obuvi a následne v technickom rozvoji. Už ockov dedko prevádzkoval Ševcovská dielňu priamo v centre Zlína v budove neskôr Zlínské radnice. Skúsenosti, zodpovednosť a slušnosť sú teda v rodinnej firme základnej vlastnosti na ktorých celé podnikanie staviame.

Osobne sa vo firme starám o internetový obchod, fotím všetky produkty, starám sa o plnení databázy, výber kolekcií a zodpovedám otázky zákazníkov. Moja špecializácia je na značku Kamik - kvalitná zimná obuv do najdrsnejších podmienok. Akékoľvek otázky týkajúce sa týchto produktov, tak budem zodpovedať osobne.

Mladší brat Ján má na starosti vybavovanie objednávok a tiež zodpovedá telefonické aj mailové otázky. Spoločne s ďalšími členmi tímu ARNO tak prevádzkujeme službu pre zákazníkov všetkých vekových kategórií s najrôznejšími požiadavkami ako v kamennej predajni tak on-line v e-shope cez internetové rozhranie.

 

Predajňa ARNO

Objekt firmy ARNO je lokalizovaný na dostah MHD (len 50 metrov od zastávky) v luxusnej Zlínské štvrti, ktorá sa vyznačuje predovšetkým syrnými Lázněmi Kostelec, ktoré sú kúpele najvyššieho kúpeľného stupňa. Mimo kúpele, vzdialenej iba 50 metrov od predajne ARNO si môžete kedykoľvek zahrať golf, pretože priamo v susedstve našej predajne je tiež golfové ihrisko s 9 jamkami a ďalším zodpovedajúcim vybavením aj pre indoor hru. Mimo tieto dve hlavné lákadlá je tu celý rad nemenej významných miest, ako je napríklad Zoo Zlín (2 km), kostol Narodenia Panny Márie vo Štípě, čo je pútnické miesto. Nakoniec zmienim, že sa v Zlíne jazdí tradičné Barum Rally, čo je najvyššia súťaž Rally v ČR

Ak ste u nás ešte neboli, tak sa pozrite tu nás presne nájdete: Google Maps

Otváracia doba predajne:
pondelok - piatok 9-17 hodín
sobota 9-12

Priamo pred predajňou je parkovisko pre 10 automobilov . Ďalšie veľkokapacitné parkovisko pre celem 40 automobilov je dispozícii priamo pod objektom predajne. Každý zákazník firmy ARNO má parkovanie zdarma. 

V prvom predajnom podlaží predajne ARNO Vás čaká široká ponuka dámskych, pánskych aj detských topánok (všetky naše detské obuv má certifikát zdravotnej nezávadnosti, tak ako o tom otecko 2x hovoril v televízii Raňajky s Novou). Celá predajňa je rozdelená do 3 pasáží do ktorých sú jednotlivé skupiny obuvi rozdelené. Mimo obuv tu nájdete aj doplnkový sortiment v podobe peňaženiek, ochranných prostriedkov na všetky možné materiály. Ďalej ponožky, šnúrky, pančucháče, pixelové batohy a púzdra alebo kabelky.

 

Tu sa môžete pozrieť na niektoré z celkových pohľadov predajne obuvi.


  

 

Niektoré z detailných snímkov...

 

  

 

V druhom podlaží môžete obdivovať a vyberať z textilného tovaru v podobe dámskych kostýmov, spoločenských šiat, blúzok, svetrov ale aj pánske obleky, košele, kravaty alebo nohavice a rifle. Vyberať môžete tiež z pánskych a dámskych kožených pásikov, plášteniek alebo kufrov. 


  

 

 

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Tomáš Ondra a celý tím firmy ARNO